Driftstörning TIL-Tid Anywhere Avklarad

Vi har för närvarande stora driftstörningar i vår Anywhere-miljö. Detta orsakas av en brådskande Windowsuppdatering från Microsoft för att täppa igen ett säkerhetshål. Samma åtgärd har tyvärr visat sig skapa problem med fjärranslutning till TIL-Tid Anywhere.

För att snabbt lösa problemet måste vi installera en uppdatering från Microsoft på alla våra Windows-servrar för TIL-Tid Anywhere.  Då åtgärden bedöms som brådskande, kommer vi att utföra arbetet idag måndag den 14:e maj mellan klockan 17.00 – 18.00.  Under denna tid kommer TIL-Tid Anywhere att vara helt nere.

Vi tackar för tålamodet och beklagar de eventuella besvär som problemet ovan kan ha orsakat.

Vänliga hälsningar

Vännerna på TIL-Tid supporten

© 2015 SEV Tidsystem AB. Alla rättigheter förbehållna.