Sänk kostnader, öka produktivitet och engemang!

Ett kostnadsfritt webinar för dig inom handeln

Varmt välkommen till 45 kunskapsspäckade minuter där vi pratar om de utmaningar handeln har just nu och om olika lösningar.

Lyssna på hur andra vässat sina verksamheter i det verkliga arbetslivet: minskat administrationen, höjt kundnöjdheten och fått mer engagerade medarbetare. Roberto Spagnolo från TIL-Tid samtalar med Mårten Andersson från Flourish och Nils Hedström på Higher om praktiska exempel som minskar kostnader och ökar produktiviteten.

När : 29 november kl. 11.15-11.55

Var : Online via Microsoft Teams

Obs! Om tiden inte passar - anmäl dig ändå!
Du får en inspelning i efterhand.

Anmälan till webbinar


Om oss:
• TIL-Tid är det ledande och beprövade bemanningssystemet som är särskilt framtagen för handeln. Det kapar administration, vässar bemanning och ökar både effektviten och lönsamheten. Läs mer på tiltid.se.
• Flourish lösning ökar engagemanget hos medarbetare vilket resulterar i förbättrad produktivitet, höjd servicegrad och värdefulla förbättringsprocesser. Läs mer på flourish.se.
• Higher är det moderna och mobila rekryteringsverktyget som sparar upp till 80 procent av administrationen och ger ett träffsäkrare kompetensurval. Läs mer på uhigher.nu Ta chansen och ta del av de samlade erfarenheterna våra tre verksamheter bjuder på!

Hundratals organisationer inom svensk handel använder idag någon kombination av TIL-Tid, Higher och Flourish. Våra tre företag har en integrerad lösning för att förenkla användarnas vardag och minimera administration.