Nu kan du prenumerera på TIL-Tid som tjänst!

TIL-Tid som molntjänst

 

Vi genomför just nu en förändring i vår betalningsmodell. Eftersom TIL-Tid ska övergå till att vara en molntjänst, i stället för ett lokalt program i din dator, är det naturligt att prissättningen ändras. Och det är goda nyheter för dig som är kund hos oss, eller är intresserad av att bli det. Från att ha erlagt en årlig summa för systemet prenumererar du istället på TIL-Tid till en låg månadskostnad.

– Våra kunder har med den nya abonnemangsformen inga investeringar när de börjar använda TIL-Tid i verksamheten. Det finns heller ingen bindningstid om någon, mot förmodan, skulle vilja sluta använda TIL-Tid som tjänst, säger Roberto Spagnolo, försäljningschef på SEV Tidssystem.

 

Den nya betalningsmodellen har redan lockat flera nya kunder, exempelvis nätvaruhuset Sportamore, årets bästa e-handelssajt 2016 enligt Internetworld. Om du vill veta mer om TIL-Tid, utan investeringar, till en låg månadskostnad och utan bindningstid, hör av dig till oss på 08-010-609 00 00 eller skicka e-post: sales@tiltid.se

 

 

© 2015 SEV Tidsystem AB. Alla rättigheter förbehållna.