Personalportal och appar

TIL-Tid Personal från ipool är en webbaserad kommunikationsportal för medarbetare och arbetsledning som underlättar och säkerställer ditt företags personalplanering.  är integrerad med TIL-Tid och används på datorer, smartphones eller surfplattor.

 

Sex fördelar med TIL-Tid Personal

1. Fullständig frihet

TIL-Tid Personal kan användas överallt och när du vill. Allt som krävs är uppkoppling till internet. Det spar en massa administration, kapar kostnader och frigör värdefull tid som istället kan läggas på verksamheten och kunderna. Med TIL-Tid Personal hanterar du förändringar i personalplaneringen enkelt och effektivt oavsett var du är.

2. Smidig schemaläggning

Via ett lättanvänt gränssnitt ansöker medarbetarna enkelt om passbyten, anmäla om och när de kan arbeta fler arbetspass, anhålla om ledighet och mycket mer. TIL-Tid Personal blir snabbt en favorit hos personalen och bidrar också till att förstärka bilden av företaget som en modern arbetsgivare.

3. Enkel bemanning

I det överskådliga gränssnittet godkänner eller avslår du med ett par enkla klick ansökningar om passbyten eller ledighet. Behöver du bemanna vakanta arbetspass, eller ersätta personal vid sjukdom, hittar och föreslår ipool automatiskt de medarbetare som både kan och vill arbeta just den tiden. Du behöver aldrig mer ringa runt för att få in personal.

4. Alltid uppdaterad

Med TIL-Tid Personal kan du vara säker på att medarbetarna alltid har tillgång till det absolut senaste arbetsschemat.  Nu finns även en elektronisk och väggmonterad informationstavla, som placeras på arbetsplatsen. Den visar i realtid det dagsaktuella arbetsschemat och annan viktig information.

5. Bättre interninformation

Skicka meddelanden snabbt och enkelt till enstaka individer eller grupper och kräv kvittens vid önskemål. TIL-Tid Personal ger dig statistik om vilka som läst meddelanden, och vem som inte gjort det, så att du alltid är säker på att informationen nått fram. I dokumentsystemet har personalen snabb åtkomst till exempelvis personalhandbok, rutinbeskrivningar och andra viktiga dokument.

6. Ökad delaktighet

Att genomföra medarbetarundersökningar har aldrig varit enklare. Med TIL-Tid Personals enkätmodul når du snabbt ut med frågor till alla medarbetare som därefter svarar via appar i mobiler eller på webben. Därefter får du en tydlig rapport med sammanställd statistik om vad medarbetarna anser i olika frågor som rör verksamheten.

 

Är du intresserad av TIL-Tid Personal från ipool?
Kontakta oss på telefon 010-609 00 00 eller via e-post på adress salj@tiltid.se

 

 

© 2015 SEV Tidsystem AB. Alla rättigheter förbehållna.