Haffa sommarens hetaste erbjudande!

Sommarerbjudande – först till kvarn!
Spara 8 300 kronor på vår senaste tidterminal med touchskärm och effektiva funktioner.

Den soliga säsongen är här och för att fira det erbjuder vi ett tidsbegränsat pris på de första 50 enheterna. Beställ innan den 31/8 för att säkra ditt exemplar till den förmånliga kampanjkostnaden. Paketet inkluderar: Vår senaste TIL-Tid Android-terminal med 15,6-tums skärm, komplett med RFID-läsare och väggfäste.
Du betalar: 16 500 kronor
Ordinarie pris: 24 800 kronor

Beställ här!

Information direkt

Med vår nya tidterminal får personalen enkelt tillgång till detaljerad information om scheman, inklusive arbetstider, kostnadsställebyten och mycket mer.

Koll på närvaron

I viloläge visas en tydlig översikt över bemanningen, inklusive information om antal arbetande, på rast och ej i tjänst. Med ett enkelt tryck visas information om varje medarbetare.

Reducerar krångel

När medarbetarna anger frånvaroorsak direkt i terminalen slipper administratören hämta lappar vid terminalen och korrigera stämplingar – allt sker automatiskt.

Visar profilen

Låt ditt företags färger skina! Vår app kan anpassas med rätt nyanser och logotyp för ett enhetligt och professionell utseende.

Modern design

Med en ljusstark 15,6-tums högupplöst pekskärm tar vår nya trådlösa tidterminal användarvänlighet till en högre nivå. Produkten är speciellt framtagen för att klara flitigt dagligt användande.

Uppkopplad och framtidssäker

Vår tidterminal är inte bara ansluten till internet utan uppdateras också regelbundet med nya användbara funktioner. Du kan vara säker på att du har det senaste och bästa verktyget för din verksamhet.

Beställ här!

Facebook
Twitter