Utbildning

Om du använder TIL-Tid på rätt sätt blir resultatet effektiv tidsplanering och ökad lönsamhet. Vi erbjuder lärarledda kurser i TIL-Tid, både grundutbildningar för nybörjare och fördjupningskurser. Vi kan även skräddarsy en utbildning utifrån ditt företags särskilda behov och förutsättningar.

Aktuellt kursutbud

Vi erbjuder utbildningar för verksamheter av olika storlekar och personalantal. Vi kan även specialanpassa kurser utifrån ditt företags särskilda behov och kunskapsnivå. Våra erfarna utbildningskonsulenter är väl insatta i de förutsättningar som gäller för just din bransch och kan svara på alla frågor som uppstår under kursen. Utbildningarna genomförs vanligtvis i Stockholm eller Göteborg, men kan efter önskemål hållas på plats i ditt företags lokaler eller till en konferensanläggning i dess närhet. Obs! Under den rådande pandemin genomför vi utbildningar på plats hos er med max sju kursdeltagare och vår lärare, totalt åtta personer. Vi tar alla nödvändiga smittskyddsåtgärder, bär ansiktsmask, håller avstånd, et cetera.

Anpassade kurser
En utbildning enbart för deltagare från ditt företag. Kursen genomförs i Stockholm eller Göteborg under en halv- eller heldag och anpassas utifrån verksamhetens behov, önskemål och kunskapsnivå. Lunch, för- och eftermiddagsfika ingår.

Kurs på plats
En utbildning som genomförs i ditt företags lokaler eller i en konferenslokal i dess närhet. Vi tillhandahåller bärbara datorer som förberetts med anpassat kursinnehåll. Kursen genomförs under en halv- eller heldag och anpassas i förväg utifrån verksamhetens behov, önskningar och kunskapsnivå.

Webbutbildning
Vi erbjuder även effektiva webbutbildningar som genomförs via telefon och fjärruppkoppling mot deltagarnas datorer. Kurserna bokas per timme och anpassas i förväg utifrån önskemål och behov.

Kurslokal Stockholm

Våra utbildningar i Stockholm genomförs i trevliga kurslokaler på vårt huvudkontor i Handen, strax söder om Stockholm.

Adress: Rudsjöterrassen 1, Handen (klicka här för vägbeskrivning)

Telefon: 010-609 00 00

Vägbeskrivning, tåg/buss: Pendeltåg till Handen. Pendeltåget tar cirka 20 minuter från Stockholms Central.

Vägbeskrivning, bil: Från Stockholm: Kör riksväg 73 mot Nynäshamn. Ta av vid avfarten Handen. Sväng höger till Gudöbroleden/väg 260 (skyltar mot Handen/Haninge C). I rondellen tar du 2:a avfarten och stannar kvar på Gudöbroleden/väg 260. Ta den 3:e avfarten i nästa rondell in på Gamla Nynäsvägen. Åk sedan igenom två rondeller. Sväng höger till Rudsjöterrassen. Om du är intresserad av samåkning, hör av dig till oss så kontrollerar vi om den möjligheten finns.