5 snabba steg till nya TIL-Tid Online!

Kontakta oss

Börja med att skicka oss ett mejl till adressen support@dev.tiltid.se eller ring 010-609 00 10. Om du har några frågor får du svar direkt. Du kan även kontakta oss via formuläret som du finner här. En projektledare hos oss gör upp en handlingsplan med hänsyn till vilket lönesystem som används och de integrationer som behöver ses över.

Uppgradering

För att er tidsterminal ska kunna kommunicera med TIL-Tid Online kan den eventuell behöva uppgraderas eller bytas ut mot en nyare version. Vi har tagit fram attraktiva paket till låg kostnad.

Utbildning

En webbutbildning i nya TIL-Tid Online skickas till era administratörer. Utbildningen lär på ett pedagogiskt ur funktionerna i det nya systemet. Administratörerna kan när som helst repetera de olika avsnitten.

Igångsättning

Vi skapar en säkerhetskopia av äldre data, konverterar den och laddar upp informationen i nya TIL-Tid Online. Nya inloggningsuppgifter skickas ut till alla användare som även kan logga in med BankID.

Uppföljning

Vi bokar ett uppföljningssamtal över telefon och webb med en av våra erfarna utbildare där vi reder ut de frågeställningar och synpunkter som du och dina kollegor eventuellt har. Efter uppföljningen kan ni använda nya TIL-Tid Online:s alla nya funktioner och möjligheter.

Klart!

Lär mer om fördelarna med nya TIL-Tid Online